Ajánlatunk társasházakhoz

M-AC ablakok kiemelkedően jó ár/érték aránnyal Törökszentmiklóson és környékén a Gulyás Nyílászáró Centrum Kft-től!

M-AC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Érdekel!

Ötcsillagos komfort - M-9000

Extrém hőszigetelési értékkel - passzív házhoz is!

M-9000 ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Érdekel!

Ablakbeépítés szakszerűen Törökszentmiklóson és Jász-Nagykun-Szolnok megye teljes területén

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

Gulyás Nyílászáró Centrum a TV2 műsorán!

A TV2 Falforgatók stáb minden héten egy család felújításra szoruló lakását varázsolja igazi otthonná: a műsor rendszeres szereplője a MARSHALL és partnercégei, így a Gulyás Nyílászáró Centrum Kft. is.

 

Részletek

13 éve az ablakok-ajtók világában Törökszentmiklóson és környékén

Fennállásunk óta sok száz lakossági és intézményi ablak és ajtóbeépítést végeztünk, főként Törökszentmiklóson és 50km-en belüli vonzáskörzetében. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tapasztalatainkat és tudásukat latba vetve megoldjuk a gyakran összetett ablak- és ajtóbeépítés problémákat.

A csapatunk nagy része már hosszú ideje tagja a cégnek. Gyakorlatilag minden típusú épülettel és beépítési szituációval találkoztunk. Legyen az panellakás, téglából épült társasház, vályogból épült régi parasztház, műemlék jellegű lakás, vízparti nyaraló, panzió, iskola, óvoda, ipari csarnok, minden ingatlan típushoz megtaláljuk a legmegfelelőbb műanyag nyílászárót. Munkánk során nagyfokú precizitással, és gondossággal járunk el, mivel tudjuk, hogy nem elegendő egy kiváló műanyag ablak, vagy ajtó vásárlása, ennek párosulnia kell megfelelő szakmai színvonalú beépítéssel. Csak minőségi szerszámokat és segédanyagokat használunk, rutinosan, az ügyfeleink javát keresve dolgozunk, jó hírünk szájról szájra terjed.

Családi vállalkozásként alakult meg a Gulyás Nyílászáró Centrum Kft. 2008.01.14-én. Cégünk fejlődése folyamatos, melyet jól mutat a bővülő létszám, fejlődő géppark, telephely-fejlesztés, a kiállítótermünk megnyitása, valamint a rendezett munkakörülmények. Már az alapítás időpontjában azt tűztük ki célul, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye, azon belül is legfőképpen Szolnok és Törökszentmiklós lakosainak megbízható, korrekt és kiszámítható szolgáltatást nyújtsunk.

A cégalapítást megelőző sokéves munkám során láttam a hibákat is, amelyeket mi már semmiképp nem akartunk elkövetni; így már az alakulásunkkor lefektettünk néhány sarokpontot, melyet mindig követtünk és továbbra is követni fogunk munkánk során. Ezek az elvek határozzák meg ma is munkánkat és ezek jelennek meg a cég logójában is.

Véleményünk szerint vevőink megelégedettsége sikereink forrása, melyet megrendelőink felénk irányuló bizalma fémjelez legjobban. Pusztán az ügyfeleink egymás közötti ajánlásai által is elég munkát tudunk biztosítani cégünk számára.

Tisztelettel:

Gulyás Tibor, Törökszentmiklós