Ajánlatunk társasházakhoz

M-AC ablakok kiemelkedően jó ár/érték aránnyal Törökszentmiklóson és környékén a Gulyás Nyílászáró Centrum Kft-től!

M-AC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Érdekel!

Ötcsillagos komfort - M-9000

Extrém hőszigetelési értékkel - passzív házhoz is!

M-9000 ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Érdekel!

Ablakbeépítés szakszerűen Törökszentmiklóson és Jász-Nagykun-Szolnok megye teljes területén

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

Gulyás Nyílászáró Centrum a TV2 műsorán!

A TV2 Falforgatók stáb minden héten egy család felújításra szoruló lakását varázsolja igazi otthonná: a műsor rendszeres szereplője a MARSHALL és partnercégei, így a Gulyás Nyílászáró Centrum Kft. is.

 

Részletek

Piacvezető ablakgyártó termékei

A Gulyás Nyílászáró Centrum Kft. kizárólagosan MARSHALL ablakokkal és ajtókkal dolgozik, ezzel is biztosítva a mindig ugyanolyan magas minőségi és szolgáltatási színvonalat Törökszentmiklós, valamint Jász-Nagykun-Szolnok megye teljes területén.

MARSHALL kifejezetten lakossági vásárlók igényeire szakosodott ablakgyár, egyedi méretek alapján készíti a műanyag ablakokat, valamint bejárati ajtókat és erkélyajtókat. Kiváló ár/érték arányú megoldást nyújtanak a hőszigetelés, hangszigetelés, és a betörésbiztonság problémáira. Mindezt kedvező áron kínálja a nyugat-európai színvonalú hazai ablakgyártó.

A MARSHALL megalakulása óta folyamatos növekedés eredményeképpen hazánk legmodernebb műanyag ablak- és ajtógyártó vállalata lett. Ebben kulcsszerepet játszott a gyártógépek és a technológia állandó fejlesztése, illetve a legkorszerűbb, innovatív megoldások felhasználása. A műanyag ablakok és erkélyajtók gyártása egyedi méretek alapján történik a vállalat központjában, a Heves megyei Kálban, a legmodernebb német gépekkel készülnek a műanyag nyílászárók. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat a viszonteladói hálózatán keresztül hazai és külföldi piacra rendszeresen szállít, többek között az igen magas minőségi elvárásokkal rendelkező olasz vásárlók is élvezhetik az ötcsillagos komfortot biztosító MARSHALL nyílászárókat. 

Hogyan készül a műanyag ablak?
A MARSHALL műanyag ablakgyártást bemutató videó itt megtekinthető!